Domtoren - Utrecht

N.B. De DryBench bij de Domtoren is helaas gestolen. Hoewel op zich een compliment, is het toch wel jammer. We zetten er zo snel mogelijk een nieuwe bank neer. 

Als je deze pagina leest, heb je misschien al op de eerste DryBench gezeten. Het bankje staat in Utrecht. Mocht je het nog niet weten: het is de prachtige stad in het midden van ons land, met de beroemde grachten, historische gebouwen en vooral heel veel vriendelijke mensen. Een soort Amsterdam, maar dan leuker. Kom op bezoek! 

De DryBench staat op de brug over de Oudegracht, tegenover het leuke ijsbusje en met uitzicht op de Domtoren. Je bent van harte welkom om onze prachtige stad te bezoeken en eens op een DryBench te zitten! 

Aan de onderkant van de houten zitting is de uitnodiging ‘kom zitten’ gebrand, in vier verschillende talen. Op deze plek kunt u uiteraard uw eigen tekst zetten. Zo wordt de DryBench naast een meubelstuk ook een communicatiekanaal. We noemen de Drybench daarom zelf ook wel het ‘billboard bankje‘. 

Ook een DryBench in uw straat, park of tuin? Bel voor de mogelijkheden met Rien Hut van leverancier STEDON op 058 – 288 07 00.  

drybench-utrecht-oudegracht

Bestellen